W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Obowiązek informacyjny w związku z przetwarzaniem danych osobowych – kontakty służbowe

RSS

1. Administratorem danych osobowych jest Wójt Gminy Zbuczyn (dalej: „ADMINISTRATOR”), z siedzibą: ul. Jana Pawła II 1, 08-106 Zbuczyn. Z Administratorem można się kontaktować pisemnie, za pomocą poczty tradycyjnej na w/w adres lub drogą e-mailową pod adresem: ug@zbuczyn.pl.
2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych, z którym można się skontaktować pod adresem mailowym: iod@zbuczyn.pl. 
3. Dane osobowe są przetwarzane na podstawie rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
4. Przetwarzanie danych osobowych odbywa się w celu wymiany danych osobowych w ramach kontaktów służbowych – art. 6 ust. 1 lit. f RODO – dane osobowe będą przetwarzane przez Administratora bezterminowo.
5. Dane osobowe mogą pochodzić od stron trzecich m.in.: pracowników, współpracowników, beneficjentów, kontrahentów, klientów, urzędników w związku z prowadzoną działalnością statutową lub gospodarczą.
6. Administrator nie zamierza przekazywać danych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej. 
7. Administrator nie przewiduje przekazywania dane osobowe innym podmiotom.
8. Osoba, której dane dotyczą posiada prawo do:
a) żądania dostępu do danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania; 
b) wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych; 
c) wniesienia skargi na działania Administratora do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
9. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. 
10. Administrator nie przewiduje zautomatyzowanego podejmowania decyzji.

 

Podmiot udostępniający: Joanna Skolimowska-Szpura
Odpowiedzialny za treść: Andrzej Rybus-Tołłoczko
Wytworzył: WÓJT GMINY ZBUCZYN
Data wytworzenia: 06.04.2022
Opublikował w BIP: Joanna Skolimowska-Szpura
Data opublikowania: 13.12.2023 11:51
Ostatnio zaktualizował: Joanna Skolimowska-Szpura
Data ostatniej aktualizacji: 13.12.2023 12:18
Liczba wyświetleń: 63
Drukuj Zapisz do PDF
wersje

Przepraszamy, funkcjonalność tymczasowo niedostępna.